Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 79 m² bez realitkyRohanské nábřeží, Praha - Karlín

Rohanské nábřeží, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu 2+kk, 79m2, 3. podlaží v luxusní rezidenci River Diamond, ul. Rohanské nábřeží, Praha 8 Karlín.

Byt splní požadavky i náročních klientů: plně vybavený moderním nábytkem, kuchyň je vybavená myčkou, sporákem, mikrovlnkou a digestoří. Dále je byt vyben koupelnou s vanou, WC samostatně, LCD TV, pračkou a sušičkou.

K bytu také náleží parkovací stání a sklep v podzemní garáži. Komplex River Diamond je vybaven non-stop recepcí. Nachází se 200m od tramvajové zastávky "Karlínské náměstí", 350m od metra "Křížikova" (B) = 5min na Nám. Republiky; pěšky 15m na Metro "Florenc". V blízkosti se nachází Hotel Hilton al. IBC center.

2+kk, 79m2 on the third floor in luxury residence River Diamond, on street Rohanske Nabrezi Prague 8 – Karlin.

The flat will suit the most demanding clients: equipped with modern furniture, on the floor is floating wood, kitchen with appliances (dishwasher, refrigerator, microwave, and oven), bathroom with bath, LCD TV, washing machine, and dryer.

River Diamond is a modern residential complex situated in the quarter of Karlin overlooking the river, offering a reception/guard service 24hours a day, guarded garage, own property management and maintenance of the building. Underground parking place and a 5 m2 cellar are included.

The building is situated at 200 meters from the first tramway stop “Karlinske Namesti”, at 350 meters of the closest metro stop “Krizikova” (line B) = 5min to Namesti Republiky (inner center)/15min walk from metro “Florenc” (crossing of line B and C), Hilton, IBC center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172429
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.