Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkySlovinská, Praha - Vršovice

Slovinská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Na rozhraní Vinohrad a Vršovic nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2kk + šatna+spíž+sklep+ úložný prostor ve sníženém podhledu +lodžie přístupná z chodby. V bytě rozvody UPC.Byt se nachází v klidné lokalitě v cihlovém domě ve Slovinské ulici, přičemž veškerá vybavenost „za rohem“. Byt je umístěn v 1NP s výhledem do parku .Celková plocha je 57m2, pocit většího prostoru díky vysokým stropům. Byt je vybaven plovoucí podlahou a kobercem.Pokoje jsou neprůchozí a součástí je samostatná šatna. Moderní kuchyňská linka se spotřebiči – trouba, plynová deska, digestoř, mikrovlnná trouba, jídelní stůl se 4mi židlemi. Koupelna s vanou , WC odděleně a příprava na pračku. Dum po rekonstrukci - nové stoupačky, nová vnitřní fasáda,nový výtah a v realizaci výmalba domu. Ložnice bez vybavení. K nastěhování v průběhu 06/2014. Bez domácích mazlíčků- pes , kočka. Cena bez poplatků 10 500(zúčtovatelné poplatky cca 2300-700plyn,900elektro,300voda+uklid/os)+1 měsíční kauce. Přímo od majitele.

Offer long-term lease apartment 2kk + closet + pantry + cellar + storage in a reduced ceiling + balcony accessible from the hallway. The apartment is situated in a quiet location in a brick house in Slovenia street, with all facilities "around the corner. The apartment is located in the 1st floor overlooking the park. The total area is 57m2, the feeling of more space with high ceilings. Apartment is equipped with a floating floor and carpet. Rooms are separated and includes a separate dressing room. Modern kitchen with appliances - oven, gas hob, hood, microwave oven, dining table with 4 chairs. Bathroom with bath with a higher standard design, separate WC and preparing for the washing machine. Bedroom without equipment To move during 06/2014. No pets -dogs,cat.Price without taxes 10 500 (2300-700 fees of around gas, 900 electric, 300 water + Cleaning / pers.) + 1 month deposit Directly from owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172502
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.