Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 5+kk • 35 m² bez realitkyBřezinova, Praha - Karlín

Březinova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 980 Kč


Nabízíme pronájem části reprezentativní kanceláře v přízemí secesního domu na Praze 8 v ulici Březinova. Jedná se o samostatnou neprůchozí kancelář cca 22m2 pod vlastním uzamčením s přístupem ze společné chodby. Kanceláře jsou chráněny kamerovým a zabezpečovacím zařízením. Nově je vybudována kabelová datová síť, pokryto i wifi signálem. Placen přístup na internet od T-Mobile a.s. Dále je možné používat vlastní sociální zařízení (samostatné wc, samostatná koupelna) v suterénu či na patře. K využití je samostatná kuchyňka s lednicí a kávovarem, jednací místnost pro klienty - showroom a dále samostatná zasedací místnost.

Zdarma je možné parkování před domem, ve vzdálenosti 30 m zastávka tramvaje, dva bloky metro B Křižíkova. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost – několik restaurací, stravovací zařízení, obchody, večerky, pošta, banky, 50 m od kanceláře je hotel Ibis. Jedná se o velmi lukrativní lokalitu s mnoha kancelářskými centry a možnostmi. Centrum je vzdáleno 7 min jízdy tramvají či metrem.

Zaměření zájemce by mělo být ze stavebního či elektro oboru – architekt, projektant, atp.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172607
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.