Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 52 m² bez realitky18018, Tymákov - Tymákov, Plzeňský kraj

18018, Tymákov - Tymákov, Plzeňský kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Světlý a útulný byt (52 m2) se nachází v komplexu dvou bytových domů v okrajové a velmi klidné části obce Tymákov, cca 10 minut cesty autem do centra Plzně, které je velmi dobře dostupné z několika směrů - přes Božkov, Doubravku i Černice. Vítaná je rozvinutá občanská vybavenost obce včetně mateřské školky, školy, potravin, pošty, restaurace, lékaře a autobusové dopravy.

Bytový cihlový dům byl kolaudován v roce 2008. Stav domu a bytu v osobním vlastnictví, který je situován na 1.NP, je výborný. Výhled z oken na SZ nabízí pohled do okolní krajiny směrem k rokycanskému lesu.

Byt o velikosti 2+kk je příjemně dispozičně řešen. Při vstupu do bytu se ocitnete ve světlé předsíni, kde je umístěna skříň se stropním úložným prostorem. Z předsíně se vchází do obývacího pokoje, který je spojen s menší prakticky řešenou kuchyní vyrobenou na míru. Z obývacího pokoje vede vchod do druhé místnosti pojaté jako ložnice, popř. dětský pokoj. Vhodně je řešena také prostorná a standardně zařízená koupelna s vanou, umyvadlem, WC vybavená podlahovým topením.

Byt je zařízen velmi střídmě, bez výmalby a polepu stěn, což umožňuje budoucímu majiteli snadné úpravy dle svého vkusu.

K bytu náleží parkovací místo před domem.

RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172619
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.