Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 293 m² bez realitkySkalecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Skalecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajVybaveno
Cena12 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 57 661 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Bezbariérový prostorný rodinný dům (bungalov) v tiché oblasti poblíž centra v Mníšku pod Brdy. Prostorná předsíň a velký obývací pokoj spojený s jídelnou a velkou kuchyní, 2 velké ložnice s koupelnami (při drobné st. úpravě lze vytvořit další ložnici nebo pracovnu).

Dům je nadstandardně vybaven – 4x WC, 3x koupelna, vnitřní bazén s celoročním provozem a přístupem na terasu i zahradu, podlahové vytápění v celém domě, centrální vysavač, velký krb, TV rozvod po celém domě (vč. bazénu), bezpečnostní automatické vnější osvětlení, tenisová stěna, velká udržovaná zahrada (pozemek 1215m2). Prádelna se sušárnou a místem pro žehlení, šatna a mnoho dalších úložných prostor.

K domu přiléhá prostorná garáž s dílnou a skladem s automatickým otvíráním, vjezd je v zimě vyhřívaný, brána dálkově ovládaná. Krásný výhled z domu i zahrady na zámek a lesy v okolí. Kolaudace v r. 2011. Nákupy do 10-ti minut v okolí (Penny Market, Albert, pošta, MÚ, lékárna, knihovna), zdravotní středisko, mateřská a základní škola, mnoho služeb i restaurací v blízkém okolí domu. Dopravní spojení k pražskému metru i do Dobříše často jedoucími autobusy ev. vlaky. Autem cca 25 min. do centra Prahy.

KONTAKTNÍ TELEFON: 602 345 645 (RK nevolejte, jen přímí zájemci!)

Handicap spacious family house (bungalow) in a quiet area near the center Mníšek Brdy. The spacious foyer and a large living room with dining room and large kitchen, 2 large bedrooms with bathrooms (with minor Wed treatment can create another bedroom or study).

The house is luxuriously equipped - 4 toilets, 3 bathrooms, indoor pool open year round and access to the terrace and garden, underfloor heating throughout the house, central vacuum, large fireplace, TV distribution over the house (including pool), automated external security lighting , tennis practice wall, a large well-kept garden ( land 1215m2). Laundry with dryer and room for ironing, dressing room and more storage space.

The house adjoins a spacious garage with workshop and store with automatic opening, driveway is heated in winter, remote controlled gate. Beautiful view from the house and gardens of the castle and surrounding forests. In operation in 2011. Purchases of up to 10 minutes in the vicinity (Penny Market, Albert, mail, IM, pharmacy, library), medical center, kindergarten and elementary school, many services and restaurants in the vicinity of the house. Access to the Prague metro and into oncoming buses often Dobris ev. trains. Drive about 25 minutes. to the city center.

CONTACT PHONE: 602 345 645

(RK do not call, just direct interested!)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172856
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha293
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.