Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+kk • 45 m² bez realitkyBrodecká, Praha - Ruzyně

Brodecká, Praha - Ruzyně
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabídka prodeje id ¼ rod. domu v Praze 6

Rodinný dům se nachází v klidné vilové části Prahy 6, Ruzyni, na hranici s katastrem Dolní Liboc, ulice Brodecká, Praha 6

Pozemky par.č. 1955 zastavěná plocha a nádvoří 250 m2

Par.č. 1956/1 zahrada 293 m2

Par.č. 1956/2 zastavěná plocha a nádvoří 14 m2

Dům byl postaven jako klasická cihelná stavba s trámovými stropy a sedlovou střechou. Je částečně podsklepen, má dvě nadzemní podlaží a volnou půdu. Světlá výška stropů v místnostech je 2,9 m.

V domě jsou napojeny všechny sítě. V zahradě domu je samostatná garáž a zděný zahradní altán. Zahrada domu je osázena vzrostlými ovocnými stromy.

Objekt je situován ve velmi krásném místě rozhraní Ruzyně a staré Liboce Toto místo není dotčeno žádným hlukem. Umístění je pod historickou částí staré Liboce mezi Divokou Šárkou a Oborou Hvězda. Výhled z oken je přímo na kostel sv. Šebestiána v Liboci a na letohrádek v Oboře Hvězda. Vzdálenost od Obory Hvězda cca 100 m.

V osobním užívání obsahující ideální ¼ domu je byt 2 + kk. v 1.N.P. o podlahové obytné ploše 45 m2. Byt má samostatné ústřední topení na plynový kotel. Byt je po celkové kompletní rekonstrukci. Veškeré stavební prvky zcela nové. (plynové topení, plovoucí podlaha, dřevěné ostění dveří a dveře, bílá plastová okna, nová elektroinstalace, omítky a štuky , koupelna včetně rozvodů a obkladů. Možno ihned bydlet.

Spoluvlastníkem je starší fyzická osoba (80 roků) bydlící v 2.N.P. Do budoucna možno jednat i o prodeji zbylého podílu domu.

Nabídková cena 2.900.000,-Kč

Jen seriózní nabídky, ne realitky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172877
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.