Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 70 m² bez realitkysedmidomky, Praha - Michle

sedmidomky, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 990 Kč


Pronájem moderní RD 3+1, po kompletní rekonstrukci. Klidná lokalita Praha 10 Michle –Bohdalec, geometrický prostředek Prahy – kamkoliv máte blízko. Velmi LEVNÉ teplo (kompletní zateplení + krbová kamna, plastová okna). Vybavení: kuch.linka, sporák, dlažba, plovoucí podlaha, moderní koupelna se sprchovým koutem. V kuchyni sklípek na nápoje, přímo z kuchyně vstup na venkovní posezení s krbem – grilem. K dispozici uzavřený přístřešek na kolo nebo cokoliv, malá předzahrádka. Parkování jen 20m od domu, vhodné pro rodinu s dětmi - blízko moderní dětské hřiště. Kompletní občanská vybavenost a doprava MHD (docházková blízkost obch.centrum Tesco Eden), sport (Slávie – koupaliště, fotbal, hokej..). Klidné nerušené soukromí. Volné ihned.

Cena 18000 - 17000/měs (při včasné platbě do 25.tého je nájem 17000, máte slevu 1000Kč z 18000), poplatky za energie a služby již V CENĚ. Požaduji kauci. BEZ provize – neplatíte provizi. Velká sleva (původně 18500+ poplatky). Preferuji dlouhodobý pronájem nejlépe pro malou rodinu. Zvířátka samozřejmě nevadí. NEPSAT na email, rovnou volat.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17298
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.