Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 77 m² bez realitkyJagellonská, Praha - Vinohrady

Jagellonská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 300 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Nabízím pronájem pokoje v krásném starém světlém bytě na Vinohradech v blízkosti Jiřího z Poděbrad s hezkým výhledem. Jedná se o spolubydlení s anglicky mluvící španělkou - proto je vhodné, aby zájemce mluvil anglicky/španělsky. Pokoj je volný od konce ledna (případně i dřív) a je téměř nevybaven (matrace, skříň a skříňka). V koupelně je vana, WC je zvlášť. Kuchyň je vybavena. Pračka k dispozici. Nájem na rok. V případě odchodu je nutné zajistit zástup. Vratná kauce půlky nájmu.

I am letting over a rental room in beautiful, old and light flat with great view in Vinohrady close to Jiriho z Podebrad. The flat is shared with a Spanish girl so English speaking person is a must. The room is free from the end of January and it is poorly furnished (mattress, wardrobe and a cabinet). There is a bath, washer, kitchen is furnished. WC is separate. Rent for a year, in case of leaving the back up is necessary. Refundable deposit of 6300 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173338
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.