Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyK Hrnčířům, Praha - Šeberov

K Hrnčířům, Praha - ŠeberovČástečně vybaveno
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v osobním vlastnictví s atypickou dispozicí (celkem 74,4 m2 + terasa) v Praze 4, Šeberov. Velký slunný obývák s kuchyňskou linkou (33,5 m2), ložnice s šatnou s orientací na východ a výhledem do zahrady ve společném vlastnictví. Sklípek a garáž v objektu. Zateplená fasáda. Dva soukromé satelitní systémy, včetně českých kanálů. Výborná lokalita: zastávka autobusu před domem, metro Opatrov, 20 minut do centra MHD. Místní úřad, lékárna, zdravotní středisko a obchod cca 20 metrů. Chráněné území Šeberovské rybníky. 5 minut autem nákupní střediska Chodov a Čestlice a Aquapark.

Cena: 3 490 000 Kč + garáž (lze i bez garáže).

Kontakt : 606 35 62 25 (pouze vážní zájemci, nejsem RK)

Русский язык - смотрите ниже

English language:

I offer a beautiful sunny apartment (74 m2 + enclosed sundeck) in a brick house with a new faсade. Unique layout provides plenty of space and sunlight. Living room facing the west with kitchenette (33 m2) has cushion floor and entrance to the enclosed sundeck. Bedroom (13 m2) with adjoining dressing room (7 m2) faces the east, overlooking a garden and a playground. These features are complemented by a spacious hall (13 m2), bathroom with bathtub, and separate toilet. Entrance door has high-security bolt lock. Two private satellite systems receive free-to-air stations in both Czech and foreign languages. The storage cellar comes with the apartment, but the garage is optional. Public transit is readily available – 5 minutes to the Opatov metro stop, and 20 minutes to downtown. Location is three minutes from D1 motorway, Chodov shopping mall and Čestlice mall and Aquapark. Owner can take a stroll and look at nearby beautiful Šeberov ponds.

Price: CZK 3,490,000

Garage is optional, not included in price above

Cell phone number: (+ 420) 606 35 62 25 – I can speak English, French, Italian, Spanish, Polish, Portuguese, Russian or Japanese (serious buyers only, I am not a realtor)

Русский язык:

Предлагаю вам купить квартиру в Праге 4 (престижный район Šeberov), частная собственность (всего74,4 м2 + лоджия).

Большая солнечная гостиная с кухней (33,5 м2), спальня с гардеробной с ориентацией на восток и с видом на сквер в общем имуществе. Подвал и частная гараж в здании.

Спутниковое телевидение, в том числе русские каналы. Отличное расположение: рядом автобусная остановка. Вы легко сможете добраться до центра Праги на метро (20 мин.)

Аптека, медицинский центр и магазин рядом с домом.

До торгового центра Chodov (и также Cestlice) и до Аквапарка можно доехать за 5 минут.

Цена: 3490000 крон (без гаража);

можно купить также без гаража

Cотовый телефон: (+ 420) 606 35 62 25 - я говорю на русском языке

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173418
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.