Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyHošťálkova, Praha - Břevnov

Hošťálkova, Praha - BřevnovVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmeme velmi pěkný byt 1+kk na Břevnově, Praha 6 ( nejbližší zastávka Drinopol ) s krásným výhledem do zeleně. Byt je po rekonstrukci, plovoucí podlahy, nová kuchyň, pračka, LCD SAT TV, koupelna s vanou, předsíň dlažba. Byt má velmi dobrou dopravní dostupnost, v okolí supermarket, banky, obchůdky. Nedaleko Pražského hradu. Jedná se o nejvyšší patro, klidné a pohodové bydlení v žádané lokalitě. Parkování před domem. Byt je volný ihned. Vhodný pro 1 osobu, bez zvířat. Děkujeme za pochopení.

We rent a nice apartment 1 + kk in Brevnov, Prague 6 (closest stop Drinopol) with a beautiful view to the green. The apartment is renovated, floating floors, new kitchen, washing machine, LCD satellite TV, bathroom. The apartment has a very good road access, nearby supermarket, banks, shops. Near Prague Castle. It is the top floor, quiet and comfortable living in a desirable location. Parking in front. The apartment is free from 15/06/2017. Suitable for 1 person, without animals. Thank you for your understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173690
DispoziceGarsoniéra
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.