Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 147 m² bez realitkySuchdol nad Lužnicí - Suchdol nad Lužnicí, Jihočeský kraj

Suchdol nad Lužnicí - Suchdol nad Lužnicí, Jihočeský kraj
Cena1 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 078 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám suchý, cihlový RD 4+1 na klidném místě a v dobrém stavu na okraji města Suchdol nad Lužnicí. Zastavěná plocha domu včetně nádvoří činí 450m2, obytná plocha je cca 110m2. V přízemí domu se nachází zádveří, chodba, kuchyň, obývací pokoje, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a komora. V podkroví je velmi prostorná půda s možností rekonstrukce na další obytnou plochu. O vytápění se stará kotel na tuhá paliva s rozvody ústředního topení. Voda je k dispozici obecní, odpady jsou svedeny do septiku. Na zavlažování, popřípadě údržbu vozového parku je zde i naprosto funkční vlastní studna. Plynová přípojka je zavedena do domu. Ke stavení náleží menší stodůlka, garáž, hospodářská budova, částečně podsklepený sklad, kůlna, pěkná udržovaná zahrada ze skleníkem, udírnou a s ovocnými stromy o rozloze 1200m2. Celá nemovitost je oplocena. Nemovitost se nachází v klidnější části městečka kde do centra je to cca 1500m. Zde je zároveň napojení na silnici spojující na jedné straně Třeboň vzdálenou 18 km s na druhé straně spojující s hraničním přechodem do Rakouska: Neu - Nagellberg vzdáleným cca 11 km. Vzdálenost do Č. Budějovic je 44 km a do Vídně 153 km. Místní firmy nabízejí celou řadu pracovních příležitostí, které lze najít i v blízkém Rakousku. Okolí je tvořeno krásnou jihočeskou přírodou, lesy jsou zde velmi bohaté na houby a borůvky, cykloturistiku, vodních sportů a rybaření. Vhodné k bydlení, k podnikání či k relaxaci pro chalupáře. Zde se snoubí zdravý kompromis pro toho kdo chce pohodlí městečka a klid venkova. Více informací a popřípadě fotografií na uvedeném čísle. Více informací a popřípadě fotografií na mail nebo telefon.

TATO NEMOVISTOST SE PRODÁVÁ ČISTĚ SOUKROMĚ A BEZ ZÁVAZKŮ K REALITNÍM KANCELÁŘÍM. PO VLASTNÍCH ZKUŠENOSTECH PO PRODEJI BYTU, VÍME, ŽE JSME SCHOPNÍ ZAJISTIT KOMPLETNÍ PRÁVNÍ SERVIS I BEZ RK.

!!! Prosím nevolat z RK, nemám zájem o Vaše služby !!!

Buy dry brick house 4 +1 in a quiet place and in good condition at the edge of town Suchdol above the river. Built-up area of ​​the house is 450 square meters including a courtyard, living area is approximately 110m2. The ground floor is a corridor, kitchen, living room, bathroom with shower, separate toilet and bath. The attic is very spacious attic with conversion potential for further refurbishment residential area. The old heating boiler for solid fuel central heating distributions. Water is available municipal waste is drained into a septic tank. For irrigation, or fleet maintenance is also completely functional private well. Gas connection is introduced into the house. The building belongs smaller Stodůlka, garage, farm building, partial basement warehouse, shed, nice garden of greenhouse, smokehouse and fruit trees with an area of ​​1200 square meters. The entire property is fenced. The property is located in a quieter part of town where the center is about 1500m. There is also a connection to the road connecting the remote one hand Trebon 18 km to the other side connects with the border crossing to Austria: Neu - Nagellberg distant about 11 km. Distance in Ceske Budejovice is 44 km and 153 km to Vienna. Local companies offer a wide range of employment opportunities that can be found in nearby Austria. The area is made up of beautiful South Bohemian countryside, forests are very rich in mushrooms and blueberries, mountain biking, water sports and fishing. Suitable for housing, business or to relax for cottagers. Here we combine a healthy compromise for those who want the comfort and tranquility of the countryside town. For more information and or photos on that issue. For more information and or photos to email or phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173707
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha147
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.