Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 140 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné0 Kč


Moderní prostory třídy 'A' se nacházejí v zrekonstruovaném energeticky úsporném komplexu Korunní dvůr v části Vinohrady v těsné blízkosti středu města s výbornou dostupností (metro 5 min., stanice tram a bus přímo u objektu) a veškěrou občanskou vybaveností.

Prostory mají stylový klenbový strop s dekorativními sloupy a jsou umístěny ve zvýšeném přízemí historické budovy bývalého Královského pivovaru. Vstup do jednotky je možný přímo z ulice Korunní či bezbariérovým přístupem z klidové zelené části vnitrobloku. Vysoká okna poskytují dostatek přirozeného světla.

Dispozice je otevřená, prostor však lze rozčlenit na několik samostatných kanceláří či zasedacích místností dle přání a potřeb klienta. Samostatné sociální zařízení – toalety a kuchyňka ve vysokém standardu provedení jsou samozřejmostí.

Vytápění i chlazení zajišťuje vzduchotechnika s funkcí výměny vzduchu a zaručuje tak celoroční optimální pracovní prostředí. V jednotce je zřízeno osvětlení a veškeré elektro rozvody.

24h ostraha, správa, údržba, podatelna, notáři, restaurace, zubaři, obchody, Billa a jiné zázemí jsou přímo v objektu. V hlídaném suterénním parkovišti je možnost pronájmu parkovacích stání či skladovacích ploch.

We are proud to present a high-end office space in Prague - Korunni Dvur. This outstanding real estate project is located in the neighborhood of Vinohrady, which has been in the past covered with vineyards. This prime real estate is conveniently located minutes away from all forms of public transportation and major thoroughfares, allowing for easy access to downtown, and is bordering Prague 1 (Tram st. 1 min, Bus st. 2 min, Subway st. 5 min).

The Korunni Dvur building complexes are ensconced in greenery and are truly unique in design, having been fully refurbished and transformed into an exclusive project, elegantly merging classic historical buildings with impressive modern structures. In the 1800's, parts of this exceptional real estate project served as the burgess’ brewery.

These modern first-class offices are located in ground floor with direct access from street Korunni and also with direct access to a quiet and greenery courtyard and features spacious rooms, high ceiling with arches, large windows, daylight and modern amenities like: toilets and kitchenette in highest standards, air-condition, reception with postal and many other services, 24/7 security, facility management and maintenance.

Local amenities are: f&b retailer Billa, shops, banks, cafes, restaurants and pubs, hotels, notary, dentists and pharmacy.

Underground guarded parking facilities are plentiful, making it highly convenient to commute to the center or out of town from all the major traffic arteries which connect to Korunni street.

Korunni dvur complex is well known for its competitive advantage of low services costs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173797
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha140
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.