Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 37 m² bez realitkyBranická, Praha - Braník

Branická, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Hledáme za sebe podnájemníka (podnájemníky) do velmi pěkného bytu v klidné lokalitě Braník - ideální bydlení pro jednu osobu nebo pro pár. Výborná dostupnost na MHD – před domem zastávka autobusu i tramvaje (Přístaviště) – 6 min autobusem na metro B Smíchovské nádraží, 13 min autobusem na metro C Budějovická, 13 min tramvají na metro B Karlovo náměstí.

Orientace bytu je na sever, příjemný výhled na Branickou skálu a Pražský hrad. V blízkosti bohaté možnosti sportovního (bazén Podolí, Modřanská cyklostezka, Žluté lázně) a kulturního (Branické divadlo) vyžití, dobrá občanská vybavenost (škola, restaurace, supermarket, pošta).

Dispozičně se byt skládá z předsíně, kuchyně, koupeny (součástí je WC) a dvou pokojů, z nichž jeden je průchozí. Kuchyň je vybavená plynovým sporákem s digestoří, troubou a lednicí s malým mrazákem. Z kuchyně vede malé okno do světlíku. V bytě jsou k dispozici vestavěné úložné prostory – dvě skříně a komora (cca 3 m2 - možnost uschovat i kolo). Lze využít kóji v zrekonstruovaném sklepě a půdu pro věšení prádla. Byt je částečně zařízen novým nábytkem - požadujeme odstupné spojené s investicí do tohoto vybavení (dle dohody). V bytě je k dispozici linka od UPC (Internet a TV).

Majitel bytu je vstřícný a spolehlivý, upřednostňuje nájemce, kteří budou mít zájem zůstat v bytě min. 1 rok, možnost pronájmu až 3 roky. Majitel požaduje vratnou kauci 22 000 Kč (2 měsíční nájmy). Byt je k dispozici od 2/2012. Vaše nabídky prosím posílejte na e-mail: jitka.hurtova@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173871
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.