Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKarla Engliše, Praha - Smíchov

Karla Engliše, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem bytu 2+kk na P-5 Andělu v novostavbě s výtahem jen pár desítek metrů od obchodního centra Nový Smíchov a zastávek MHD (metro, tram, bus). Byt se skládá z předsíně, koupelny, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a je téměř plně vybaven. K bytu patří prostorný balkon. Byt je orientován na jih do vnitrobloku a je velmi tichý. V bytě je vlastní plynový kotel na topení a ohřev vody. Záloha na energie je pouze orientační, platí se jen skutečná spotřeba (elektřina, plyn, voda). K bytu je možný i pronájem garáže v domě za výhodnou cenu.

Very nice apartment for rent in newly built house located directly in Anděl. It has nearby many restaurants, pubs, a shopping centre, public transport stops (metro, tram, bus). Consists of hall, bathroom, bedroom, living-room with kitchen and balcony. Furnished. 4th floor, south oriented, very quiet (yard). Garage is possible to rent as well. English-speaking landlord.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173897
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.