Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází ve 4. patře šestipodlažního obytného domu z roku 1903, jenž prošel v roce 2011 kompletní rekonstrukcí ( nová zdobná fasáda, nové rozvody vody, plynu, silno a slaboproudu, oprava splečných prostor domu, oprava sklepů včetně isolace atd. ). Byt byl vystavěn v rámci přestavby podkroví domu v roce 2005, kde vznikly celkem 4 bytové jednotky. Celkový počet bytů v domě je 23 plus 3 nebytové jedotky, z nichž 2 jsou ve spoluvlastnictví SV a budou v budoucnu pronajímany nebo využívány pro potřeby SV.

Dispozice bytu o ploše ca. 82 m2 se skládá ze vstupní haly ( zde jsou umístěné velké vestavěné skříně ), z velkého obytného prostoru spojeného s kompletně vybavenou kuchyní (ca. 37 m2) , ze kterého vedou interní schody do obytné galerie ( plochu ca. 16 m2 lze využívat jako ložnici pro hosty nebo domací kancelář ), dále z ložnice situované do vnitrobloku ( opět s vestavěnými skříněmi ) a přístupem na balkon. Orientace bytu je západ-východ, balkon v rámci jednotky je situován na východní stranu do klidného vnitrobloku. Výtápění bytu je zajištěno etážovým topením prostřednictvím plynového kombi kotle (výtápění+ohřev vody), dřevěné lamino podlahy, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, další WC pro hosty.

-platba do fondu oprav je 3.652,- Kč/měsíc , zálohy na služby ve výši ca. 590,- Kč/1 osobu/měsíc (vodné+stočné, osvětelní+výtah, úklid domu, odvoz odpadu, správní poplatek), zálohy na energie v bytě (elektřina, plyn ) si hradí vlastník sám dle skutečné spotřeby

CENA K JEDNÁNÍ

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173901
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.