Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 145 m² bez realitkyV Ladech, Praha - Šeberov

V Ladech, Praha - Šeberov
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem nadstandardně provedeného rodinného domu -(kamenný obklad a dřevěný na fasádě, dřevěné a plovoucí podlahy, vnitřní dveře SAPELI, kuchyně na míru) s dispozicí 5+kk s garáží o velikosti užitné plochy 140 m2. V přízemí se nachází otevřený prostor (obývací pokoj s kuchyní a s krbem 34 m2), 1 pokoj -pracovna, WC se sprchou, technická místnost a garáž. V 1. nadzemním patře se nachází 3 ložnice 14, 14, 17 m2, koupelna, WC a šatna. Jedná se o zděný dům - novostavba z roku 2012 ve starší zástavbě domů, zateplený, rekuperace, vytápění podlahové. Zahrada cca 400m2 (postupně se zakládá). Dům není zařízen vyjma kuchyně se spotřebiči (myčka, indukční deska, MW, horkovzdušná trouba, lednice atd.) a dvou vestavných skříní v horních ložnicích. Šeberov je žádaná klidná lokalita s výbornou dostupností do centra, zastávka busu 100m od domu - 5 min na zastávku metra Opatov).V místě je základní občanská vybavenost (škola, školka, pošta, restaurace, sportoviště - minigolf, inline dráha, beach 200 metrů od domu). Poplatky wifi, popelnice, voda v ceně + elektro převod na nájemníka cca 1900,- Kč měsíčně. Volné od 1.7.

Beautifull apartment for rent 5+1 with total area of 140 m2 and with a garden (400 m2), terrace, 1 balcony in a quiet area of Prague 4 - Seberov. The house was build in 2012 and is very well insulated. The house is unfurnished except kitchen and two wardrobes. 1st floor -garage, small laundry space, living room with kitchen and fireplace (34 m2), bedroom and toilet with shower. Kitchen furnished with an induction cooker, electric oven, dishwasher, microwave and fridge freezer. In 2nd floor are three bedrooms and a bathroom with bathtub, shower and separate toilet, cloackroom. The floors are with wooden floor and tiles. Possibility of parking in front of garage + one parking space in front of the fence. . Excellent transport links - bus station (100 metres from house) and takes 5 min. to Metro "C" Opatov. There is outdoor sport center (inlene, minigolf, beach) 200 metres from house. The wifi, rubbish fees + fees for water incl. the price and the electricity fee is covered by the tenant on its own (it is around 1900 monthly). Free from 1.7.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173943
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha145
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.