Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkySídliště, Praha - Radotín

Sídliště, Praha - RadotínVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme pronájem krásného světlého bytu 2 + 1 o velikosti 60 m2 v Praze 5 – Radotíně v cihlovém domě. Byt se nachází ve 2. NP ze 3 NP. V bytě byly renovovány dřevěné parkety a instalována nová plastová okna. K bytu náleží 2 sklepní kóje, kočárkárna a malý balkón. Byt je vybaven domácími spotřebiči (lednice, sporák s keramickou deskou, pračka, mikrovlnná trouba) a částečně zařízen (sedací souprava, skříň, pracovní stůl, kuchyňský stůl s židle, vestavěné skříně apod.). V bytě je přípojka na pevnou linku a internet. Dům je nově zateplen.

Spojení s centrem je zajištěno autobusem (zastávka přímo před domem) cca 20 minut na Smíchovské nádraží nebo vlakem cca 10 minut na Smíchovské nádraží, popřípadě 15 minut na Hlavní nádraží.

V bezprostřední blízkosti domu se nalézá potřebná občanská vybavenost – potraviny, mateřská a základní škola, poliklinika, sportoviště (kopaná, posilovna, sauna, sportovní hala, beach volejbal).

Krásné okolí nabízí přímé napojení na cyklistické trasy v okolí řeky Berounky a dál, CHKO Český kras apod.

CENA za měsíc: 9.000 Kč + zálohy na energie 3.500 Kč (zúčtují se na konci období dle skutečné spotřeby, jejich přesný rozpis je součástí nájemní smlouvy). Měsíční poplatek za internet (připojení ponecháno v případě zájmu) činí 500 Kč.

K nastěhování dle domluvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173944
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.