Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 30 m² bez realitkyBohatcova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Bohatcova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 634 Kč


Hledáme spolubydlící do útulného bytu v podkroví rodinného domku v Řečkovicích se samostatným vstupem. Je volný prostorný pokoj ideální pro pár. Byt je plně vybaven včetně pračky, uprostřed je vzdušný společný prostor s kuchyní a sedačkami. V dalších pokojích bydlí dva přátelské páry. Zastávka jedničky 5 minut od domu, cesta do centra trvá 15 minut. Cena 2634,-/os. nebo 5268,-/celý pokoj včetně inkasa. Možnost nástupu ihned.

We are looking for roommates to beautiful apartment in the attic of a family house in Řečkovice with a separate entrance. It's a large room ideal for a couple. The apartment is fully equipped including washing machine. There is a common area with kitchen and seats in the middle. In the other two rooms live 2 friendly couples. Tram stop is 5 minutes from the house, way to the city center takes 15 minutes. Price per person is 2634. For the whole rom 5268.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173947
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.