Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2300 m² bez realitkyJáchymovská, Praha - Řeporyje

Jáchymovská, Praha - Řeporyje
Cena21 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 91 180 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zasíťovaný pozemek s možností prakticky ihned stavět na celkové ploše 40 x58m2, (očekávaná cena 8950,- /m2 netto) . Pozemek v mírné jižní stráni, území čistě obytné OB B umožňuje zastavěnost 30% HPP z celkové plochy. Sítě (kanal., voda, plyn, el.) vyvedeny do 11 m od hranic pozemku s možností napojení dle konkrétního projektu. Výborná dopravní dostupnost, 3 min na výpadovku na Plzeň. relativně klidné místo se schváleným, byť propadlým ÚR s ohledem na nové možnosti přístupu na pozemek v plně zastavěné části obce rodinnými domky, v blízkosti školy, restaurací, obchodů, sokolovny s tenisovými kurty a úplnou městskou infrastrukturou.

Fully integrated area composed by six uinits totally of 2300 m2 at the mild south slope to be developed for family house or a doublehous. All connections to water, gass, electricity etc. already built directly at this private territory. This single area to be sold is in victimity to the underground station Lužiny (5 mins), 12 mins ride to the Pague Airport Ruzyně and is 3 mins of drive to the highway exit to the West. All area is sepparable to smaller units if needed. The square price per m2 is to be no less than 8,950,- Kč/m2, plus taxation 4%.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu173999
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha2 300
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.