Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyCiolkovského, Praha - Ruzyně

Ciolkovského, Praha - Ruzyně
Měsíční nájemné8 539 Kč

+ Poplatky za služby2 461 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nekuřákům cca. od ledna 2016 kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 43m v posledním 13.patře na sídlišti Dědina, Praha 6 Ruzyně. Byt je orientován na východ. Domácí mazlíčci nejsou vítáni. Nájem i se službami včetně internetu je 11 000 Kč. Dům je zateplen, nová plast.okna, k dispozici sklep. V kuchyni je vestavná myčka 45cm, elektrická varná deska Whirlpool, elektrická trouba Fagor, prostorná vestavná lednice,mrazák se 3 šuplíky.

Na chodbě jsou k dispozici vestavné skříně, v koupelně pračka a prostorný sprchový kout 90x90cm. Obývací pokoj a ložnice jsou bez vybavení. Na chodbě na patře je společný balkón, který lze používat.

V případě zájmu, mě prosím kontaktujte na lady_bug@email.cz.

I offer for a long term rent from approx. January 2016 completely reconstructed flat, bedroom and living room with kitchen unit, 43m.Rent including internet with utilities is 11 000 CZK. Flat is unfurnished. I prefer non smokers and no pets.

Block of flats 13th floor- last floor, east orientation. On the floor there is a balcony for collective use.Location Prague 6 Ruzyne, close to the airport, bus connection to metro station Dejvicka 12 minutes. Close to the shopping centre SESTKA.Directly in front of the block of flat there is also a shopping centre, BILLA with various small shops.

Bathroom has a for disposal washing mashine and a large shower size 90x90cm.

Kitchen has build-in dishwasher 45cm, build-in refrigerator,freezer. For disposal microwave,electric cooktop,electric oven.

In the corridor there is a build-in wardrobe and a big mirror.

In case of interest or further questions you may contact me on lady_bug@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174100
Dispozice2+kk
Podlaží13
Typ budovyPanel
Plocha43
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.