Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyHolubova, Liberec - Vesec u Liberce, Liberecký kraj

Holubova, Liberec - Vesec u Liberce, Liberecký kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám prostorný byt v OV=3+1, 74 m2,v zateplené střešní nástavbě 4 patrového panelového domu (5. NP) v klidné části města, ulice Holubova. Nástavba je 10 let stará, nová kuchyň umístěna hned vedle obývacího pokoje, plovoucí podlahy, nová okna, samostatný sklep, v předsíni vestavěná skříň, v obýváku konstrukce - může sloužit jako bar, nebo knihovna. V okolí plná občanská vybavenost - školky, školy, zdravotní středisko, obchod, nedaleko OC Nisa a Makro. Městským autobusem 10min do centra, poblíž nájezd na dálnici Praha-Děčín. Ideální pro rodinu s dětmi - v okolí lesy, rybník Tajch, sportovní běžkařský areál (v létě in-line brusle, běh), cyklistika po okolí.

Interesting flat build on roof of a small 4-floor panel house in a desired area on the edge of Vesec. The flat is large, light, nice kitchen, separate toilet, built-in wardrobe in entrance hall. In a living-room is a construction which can serve as a bar or library. Cellar has a private room used as a stowage space, parking lot at a house. In the area are kindergartens, schools, medical care, grocery, shopping centre with cinema. In the neighborhood with large woods, pond used for bathing in summer and sports facility (cycling, in-line, jogging).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174239
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.