Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyNa rozcestí, Praha - Libeň

Na rozcestí, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 550 Kč


Přenechám pronájem světlého, útulného bytu na Praze 9, v 6. patře cihlové budovy v ulici Na Rozcestí 8. Nová okna, prostorný balkon 6 m2, pokoj s kuchyňským koutem 15 m2, nová kuch. linka, nová koupelna spojená s WC.

Dobrá dostupnost MHD - metro Českomoravská 8 min, tram Balabenka 3 min od domu. V okolí veškerá občanská vybavenost, dům se nachází v blízkosti OC Harfa (5 min).

Původně pronajat nezařízený, v případě zájmu je možné přenechat včetně nábytku (vše IKEA, koupený 08/2011, viz fotografie) - cena dle domluvy. Deposit ve výši 1 měsíčního nájmu.

Volný od března 2012.

Bright, cozy apartment in Prague 9, 6th floor of a brick building, street Na Rozcestí 8. New windows, spacious balcony 6 m2, room with new kitchen 15 m2, new bathroom with a toilet attached.

Good accessibility by public transport - metro Českomoravská 8 minutes, tram Balabenka 3 minutes by walk. The house is located close to shopping centre Harfa (5 min).

Originally rented unfurnished, possible to rent with furniture (IKEA, purchased 08/2011, see photo) - price by agreement.

For rent from march 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174270
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.