Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 79 m² bez realitkyOleška - Krymlov, Středočeský kraj

Oleška - Krymlov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 177 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme byt na Praze-východ v osobním vlastnictví, 4+1 ve velice klidné části obce Oleška-Krymlov. Byt se nachází v prvním patře třípatrového cihlového domu, obytná plocha 79 m2. Po vstupu do bytu je k dispozici prostorná chodba se spíží. Z chodby je vstup na samostatné WC, do koupelny a pokojů. V bytu je individuální úprava - kuchyň je spojena s obývacím pokojem. Z této hlavní místnosti je vstup na balkon s krásným výhledem na přilehlý les. Z předsíně je vstup do velkého dětského pokoje a dalšího pokoje, který my využíváme jako pracovnu. Přes tento pokoj se prochází do ložnice. Po dohodě je možné v bytě ponechat některé vybavení. O vytápění se stará vlastní kotel na tuhá paliva s rozvody ústředního topení. Jedná se o finančně výhodné řešení a přikládá se jen 2x za den. Voda je k dispozici obecní a je velice kvalitní. K bytu náleží dvě sklepní kóje a dále i vlastní dřevěná prostorná garáž.

Vedle bytovky je k tomuto bytu pronajatá prostorná zahrádka. Cena za pronájem je zanedbatelná. Lokalita je klidná, dům leží přímo u lesa a hned za domem můžete sbírat hřiby - je to houbařský ráj. Přes rozsáhlí les vede několik lesáckých silnic, vhodných pro inline bruslení, cyklistiku a procházky s kočárkem. Je to místo ideální pro rodiny s dětmi. Přímo v obci je hospoda, koutek pro děti, obchod, úplně nové multifunkční hřiště a dva malé rybníky, kde děti loví ryby. V přilehlé Olešce je krásná školka i základní škola, obecní úřad, další obchod a pošta. Ve vzdálenosti 8 km je Kostelci nad Černými lesy Penny, Billa, Tesco, Kik atd. PID je přímo v krymlově, ale nejlepší dostupnost do Prahy je autem - na Hostivař je to cca 40 min. a brzy ráno se za stejný čas dostanete i až na Václavské nám. Do Kolína je to 20 min.

Po vyžádání zašleme více fotografií a pro vážné zájemce je možná osobní prohlídka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174393
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.