Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyBraniborská, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj

Braniborská, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena880 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 796 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dovoluji si Vám jako člen družstva nabídnout světlý byt 2+kk v klidném prostředí poblíž lesoparku (do 100 m) o celkové ploše 46,2 m2 ve 4. patře v ul. Braniborská. Byt je v družstevním vlastnictví. Celková plocha bytu 46,2 m2 zahrnuje 41,6 m2 užitné plochy bytu, 2 balkony o celkové ploše 2,6 m2 a sklípek o ploše 2,0 m2. Velikosti jednotlivých místností jsou: kuchyň 5,6 m2, obývací pokoj 14,2 m2, ložnice 14,2 m2, předsíň 3,6 m2, koupelna 2,9 m2, toaleta 1,0 m2.

Byt je orientován jihovýchodně (obývací pokoj s kuchyní) a severozápadně (ložnice). Oběma pokojům náleží balkony, každý o ploše 1,32 m2. Světlá kuchyň s oknem je vybavena kuchyňskou linkou (lamino, el. sporák, digestoř) včetně odvětrávané spíže.V kuchyni též příprava na instalaci myčky-vyústění vody a odpadu. Koupelnové jádro je zděné se samostatnou toaletou. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha (obývací pokoj+ložnice), dlažba (kuchyně, jádro) a PVC (chodba). V bytě je zásuvka na telefon a na připojení TV. Na jednom z balkonů je instalována wi-fi anténa pro internetové připojení-stačí aktivovat u místního poskytovatele.

Topení je ústřední z plynové kotelny náležící objektu. V celém domě jsou plastová okna, dům bez výtahu. Dům i byt jsou v dobrém stavu, který odpovídá kompletní rekonstrukci v roce 2004. K nemovitosti náleží suchá a čistá sklepní kóje umístěná ve vytápěné uzamykané místnosti v 1. NP (pouze cca 7 schodů) ploše 2 m2. V 1. NP dále vytápěná a prosvětlená kočárkárna s kolárnou a sušárna. Bezproblémové parkování na cca 50 m vzdáleném parkovišti se závorou na dálkové ovládání. Parkoviště je vyhrazeno pouze pro členy družstva.

Kompletní občanská vybavenost, škola, školka, supermarkety, banky, pošta, restaurace aj. Kvalitní vlakové spojení, do Prahy jezdí ve všední dny 2 spoje za hodinu, o víkendu 1-2, část spojů přímá, doba jízdy 43-48 minut na Masarykovo nádraží.

Prodej (dohoda o převodu družstevních práv opravňujících k nájmu bytu) je přímý od družstevníka, převod bude uskutečněn podpisem převodu u notáře po uložení dohodnuté částky do notářské úschovy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174395
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.