Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 54 m² bez realitkyKlaricova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

Klaricova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Nově opravený byt 3+kk, 53 m2 ve zděném domě v Klaricově ul. v Českých Budějovicích. Vše zcela nové – dům je po celkové rekonstrukci v roce 2012. Nájemné 8000 Kč za měsíc + služby cca 2 300 Kč (voda, teplo, elektřina, ostatní služby (úklid, svoz odpadu apod.). K dispozici předsíň s vestavěnými skříněmi, obytná kuchyňe, 2 ložnice, prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC, šatna a velký sklep (cca 9 m2). Topení – ústřední pouze pro objekt, teplá voda – elektrický bojler. Okna – dřevěná, podlahy – dlažba, plovoucí laminátová podlaha. Moderní kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou. Internet možný od Starnetu (wifi i datové rozvody). Orientace na východ (do ulice) i na západ (do zahrady), 1NP (zvýšené přízemí). Možnost užívání zahrady. Přednostně nekuřáci.

V blízkém okolí supermarket BILLA a obchodní centrum IGY. Dobrá dostupnost MHD. Vratná jistina (kauce) ve výši 10 000 Kč. Volné ihned – k nastěhování. Jednání jménem vlastníka - žádné další provize se neplatí.

Kontakt: Blanka Toulová, 721 835 652, blanka@danha.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174400
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.