Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 25 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Polská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné9 000 Kč


Prenajmem izbu v priestrannom byte na Polskej ulici. 5 minut pesky od metra Jiriho z Podebrad (A). V okoli je plno obchodikov a kaviarni a len jeden blok od nas je krasny velky park Riegrove Sady. Izba je nezariadena, ale mozno s nejakymi kusmi mozem vypomoct po dohode. V byte byvam ja so psom. Dost velkym, ale nie je dovod sa bat)). Izba je situovana do tichej ulice s vela svetlom a vysokymi stropmi. Hladam spolubyvajucu/spolubyvajuceho, ktory by respektoval zakladny poriadok v byte, mal rad psi a nebol prilis hlucny. Ja som umelkyna a pracujem casto doma. Zaujimam sa aj o alternaticne liecenie, duchovne stupanie a tak asi za jedno s prirodou typ)). Izba je na prenajom na sest mesiacov, eventualne dlhsie, vsetko zavisi od nasej dohody. V cene izby je uz zaratany plyn, elektrina, internet a poistenie.

I sublet a room in a spacious apartment on Polská street. Five minutes walking distance to metro Jiriho z Podebrad (A). Around the house there is a lots of little shops open late and coffee places and only one block away is a beautiful big park called Riegrove Sady. The room is unfurnished but maybe I can help with some pieces after our agreement. In the apartment is also my dog. Quite big but no need to be scared)). Room is situated to a calm street with a lots of light and very high ceilings. I am looking for a roomate who will also respect the basic cleaning, would be friends with dogs and is not too loud. I work as an artist and quite often at home working. I'm also into alternative healing, spiritual ascension, so you could say a one with nature type. Room is to sublet for six months or eventually longer, all depending on our agreement. Price of the room includes gas, electricity, internet and insurance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174447
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha25
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.