Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyChvalova, Praha - Žižkov

Chvalova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Od 1.8. pronajmeme svůj byt velikosti 52 m2, 2+kk, v ulici Chvalova na pomezí Žižkova a Vinohrad, nedaleko tramvajové zastávky Lipanská (5, 9, 26) a stanice metra Jiřího z Poděbrad.

Byt i dům prošly úplnou rekonstrukcí před 5 lety, výtah je k dispozici. Byt se nachází ve 2. patře z 5. Větší pokoj s kk má V orientaci a okna do ulice. Menší pokoj se Z orientací má okna do dvora se zelení. V bytě bezpečnostní dveře, vysoké stropy, kuchyňská linka z IKEA (vestavěná trouba a myčka), barový stůl se židlemi, topení na plyn (3 leté wawky), v koupelně vana a elektrický bojler, záchod zvlášť, malá komora. Byt je vybavený nábytkem, pračkou i ledničkou. Nicméně část nábytku na obrázcích bude nahrazen jiným, dle dohody. V bytě funguje UPC. Společný dvůr se zelení a zámkovou dlažbou je vhodný k posezení či grilování.

Nájem činí 12000 Kč + 3500 za služby v domě, elektřinu, plyn a UPC internet. Dva nájmy + poplatky se platí při podpisu smlouvy. Jeden nájem je ponechán jako vratná kauce do ukončení smlouvy.

Our 52 m2 flat with 2 rooms + kitchen corner is for rent from the 1st of August. Chvalova street is on the border between Žižkov and Vinohrady, near to the tramstop Lipanská (5, 9, 26) and metro station Jiřího z Poděbrad.

Both the flat and the house were renovated 5 years ago. An elevator is available. The flat is on the 2nd floor out of 5. The windows in the larger room with the kitchen corner look to the street and to the East. The smaller room looks to the West and to the courtyard with trees. The flat has a safety door, high ceilings, kitchen furniture from IKEA (in-built oven and dishwasher), bar table and chairs, heating on gas (3 years old “waw“ heaters), bathtub and an electric boiler in the bathroom, separate toilet, small storage room. The flat is furnished, including a washing machine and a fridge. Not all the furniture will be the same as you see on the photos, it depends also on mutual agreement. Internet and cable tv are available from UPC. The common coutryard with pavement and some plants is suitable for chilling out or grilling.

The rent is 12000 Kč + 3500 service fees of the house, gas, electricity and internet from UPC. Two months rent + fees are due when signing the contract, one rent is kept as a returnable bail until the contract is finished.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174502
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.