Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 55 m² bez realitkyBidláky, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Bidláky, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč


Pronájem vybaveného, zavedeného salonu blízko centra Brna (Heršpice, u M-Paláce a vedle AZ Tower). Cena 6500,-Kč (vč. energie) je za pronájem 1 kadeř. křesla. Je možno pronajmout celkem 3 křesla + 1 místnost na kosmetiku (také za 6500,-Kč). Cena za pronájem celého salonu dohodou. Interiér je vybaven italským nábytkem na míru + nábytkem fr. designéra Starcka, pravý mramor na podlaze a nábytku, nejvyšší hygienický standard. Prostor pro kadeřnictví: 2 mycí křesla, 3 křesla na stříhání, kuchyňka/přípravna barev, šatna, toaleta a sprcha pro zaměstnance, pračka, sušák na ručníky, toaleta pro klienty s předsíňkou. Zvlášť uzamykatelná místnost na masáže /kosmetiku s umyvadlem. Dvojitá klimatizace, podlahové vytápění, prosklené vitríny. V komerčním objektu s ostrahou a úklidovou službou. Možnost umístění reklamy před objektem či v pasáži.

Výhody: Luxusní provozovna ihned k převzetí, parkování přímo u budovy, blízkost centra, zastávka MHD 30 metrů, u objektu pošta a banka.

For hire: luxurious beauty salon (hairdressers', cosmetics, massage), fully equiped, near the centre of Brno. Italian furniture + marmor, furniture by Philippe Starck, top hygienic standard. Hairdressers', kitchen, room for massage/cosmetics, separate toilet + shower for the personnel, separate toilet for customers, washing machine, towel dryer. Double air-condition, floor heating, glass displays for beauty products. In a guarded commercial building with cleaning service in the passage next to the salon. Possible to put the advertisement next to the salon into the shopping arcade. Immediately for the disposal, parking at the building, city transport: stop 30 meters, bank and post office: at the salon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174504
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha55
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.