Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 260 m² bez realitkyLhota, Mladošovice - Lhota u Vlachnovic, Jihočeský kraj

Lhota, Mladošovice - Lhota u Vlachnovic, Jihočeský kraj
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům v krásném prostředí Třeboňska, 15km Třeboň, 25km Č. Budějovice, 150km Praha. Dům jednopodlažní s využitým podkrovím, přístupný z komunikace. V přízemí - chodba, kuchyň s jídelnou a krbem, obýv.pokoj s kachlovými kamny, ložnice, šatna s vestav.skříněmi, zádvěří s posezením. Z haly vstup po dřevěném schodišti do podkroví, zde 3 ložnice. Cihla, střecha - betonové tašky, dřevěná euro okna, okenice, zateplení. Plovoudí podlahy. Pozemky jsou v centru obce, přístup po silnici. Napojení na rozvod elektro, rozvod vody a planu. Vlastní čistička odp.vod. Vytápění plynovým turbokotlem. Plynový zásobník v zemi. Zabezpečovací zařízení. Rozvod TV, telefon. Na zahardě pergola pro posezení. Zahrada 1400m2 - vzrostlá, odborně založena.

K nastěhování: 1/5/2009

In lovely Trebon countryside, 15km to Trebon, 25km to C.Budejovice, 150km to Prague. 5 rooms, 1 kitchen, 1 bathroom. Ground-floor house with effective attic. Ground floor - kitchen with eating room with chimney place, living room with tile stove, bedroom, cloakroom, hall, corridor, bathroom. There is a wood-stairs to the second floor/attic. 3 bedrooms in the attic. Electricity, water, TV, protecting device/alarm, central heating (gas). Very nice garden (pergola) - 1400m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17475
Dispozice5+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha260
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.