Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkyMoravská, Praha - Vinohrady

Moravská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč


Krásný a světlý kompletně zrekonstruovaný byt v srdci Vinohrad. Tento byt je opravdovým domovem, oázou v centru Prahy. V blízkosti parky, školy, metro, tram, na Václavák 10min chůze.

Byt má spoustu vychytávek jako jsou úložné prostory v každé ložnici, komora na chodbě, úložný prostor v podhledu, kancelář. Byt je sice pod 100 m ale díky úložným prostorům pocit velikosti roste. Zahrada ve vnitrobloku se záhonem levandulí nabízí odpočinek na jaře či v lětě , potěšení pro Vaše děti nebo na zahradní party. Byt je častecne vybaveny. K prodeji nebo pronajem. Prosim, zadne reality.

This beautiful and completely renovated apartment has been true home in the center of Vinohrady, an oases in the heart of Prague. Located in near proximity are parks, schools, shopping, tram and subway, restaurants, 10 min walk to Venceslav square. Apartment was reconstructed with thought of extra storage space, each bedroom has a build in closet, there is a storage room in the hallway and small attic space above the bathroom. There is also an office with build in bookshelf. Apartment feels larger than its size! Courtyard garden with lavender beds offers nice relaxation in the summer and plenty of room for BBQ. Partially furnished. For sale or rent. Please no realtors.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174848
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.