Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyHackerova, Praha - Bohnice

Hackerova, Praha - BohniceVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Byt se nachází v klidné lokalite u lesa Praha 8 Bohnice v ulici Hackerova,vhodné pro rodinu s detmi..v miste bydlište se nachází mateřská škola,základní škola,3 min od autobusu,spoj metro Kobylisy.Byt 3+1 s lodžií 70m2 je plne vybaven, nachází v 6.patře jednovchodového,panelového domu s výtahem,k dispozici sklep a bezproblémové parkování před domem.Vchod do domu přes čipy,UPC internet,nove vybaven,k dispozici nová kuchyn a spotřebiče (lednička s mražákem,mikrovlnka,myčka,sporák,trouba a pračka. Inkaso 2500 Kč. Kauce 15000 Kč.

The apartment is located in a quiet location near the forest in Prague 8 Bohnice Hackerova street, suitable for families with children at home .. there is a nursery school, primary school, 3 mins from bus, metro service Kobylisy.Byt 3 +1 with balcony is 70 square meters fully equipped, located on the 6th floor , prefab house with an elevator, cellar available and free parking in front of the house through house.UPC Internet, new equipment, there is a new kitchen and appliances (refrigerator with freezer, microwave, dishwasher , stove, oven and washing machine. Collection of CZK 2,500. Deposit 15,000

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu174865
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.