Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 150 m² bez realitkyHaštalské náměstí, Praha - Staré Město

Haštalské náměstí, Praha - Staré MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné55 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Prostorný mezonetový byt 3+1 o velikosti 150 m2 se nachází ve 3. patře historické rekonstruované budovy bez výtahu v samém srdci Prahy na Starém Městě (Haštalské náměstí). Byt je vybaven veškerými spotřebiči (pračka, lednice s mrazákem, trouba, mikrovlnná trouba, sporák, myčka) a závěsy ve všech oknech. Byt je nezařízený, po domluvě možno vybavit základním nábytkem. Ve spodním patře se nachází velmi prostorný obývací pokoj s krbem, ložnice, jedna z koupelen, kuchyň a šatna. V horním (podkrovním) patře je pak ložnice/pracovna a druhá koupelna. Možnost parkování ve dvoře bez dalších poplatků.

Spacious 2-floor apartment 3+1 of 150 sqm is located on the 3rd floor of a historic renovated building without elevator in the heart of Prague in Old Town (Haštalské náměstí). The apartment is equipped with all necessary appliances (washer, refrigerator with freezer, oven, stove, dishwasher) and curtains in all windows. The apartment is unfurnished, can be also furnished with basic furniture. In the lower floor, there is a large living room with a fireplace, bedroom, one bathroom kitchen and dressing room. In the upper (attic) floor, there is another large bedroom/study and another bathroom. Parking in the backyard – no extra fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175078
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.