Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyKosatcová, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský kraj

Kosatcová, Říčany - Říčany-Radošovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 036 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nadstandardní 2+kk, garáž, OV, 54m2+80m2 zahrádka, kolaudace 2008, Říčany - Radošovice

Umístění: přízemí nového cihlového jednopatrového řadového domu (v 1. patře pouze 2 garsoniéry). Orientace: východ, západ.

Dispozice: obývací pokoj s kuchyní 30m2 s přístupem na zastřešenou terasu a zahradu, pokoj 12m2 také s přístupem na zahradu, předsíň 4m2, koupelna 5,5m2 s bezbariérovým sprchovým koutem a WC, komora 2m2, společná hala+chodba k využití.

Vytápění etážové, plynový kotel s ohřevem TUV, topný žebřík v koupelně (i na elektřinu).

Vybavení: Eurookna (okna i francouzská okna), podlahy plovoucí laminátové + dlažba, v ložnici třímetrová vestavěná skříň, kuchyň prostorná přímo osvětlená (okno s hezkým výhledem) a kvalitně plně vybavená - varná indukční deska, myčka nádobí, lednice, horkovzdušná trouba s grilem, MW... V bytě je k dispozici pevná telefonní linka, internet a příprava na satelit.

Nadstandardní vybavení: sítě proti hmyzu ve všech oknech+dveřích do zahrady, vnitřní žaluzie ve všech oknech, venkovní elektricky ovládané žaluzie před kuchyňským oknem, bezpečnostní folie na okně do ulice, bezpečnostní protihlukové dveře do bytu (pořízeny 2011). Byt upraven jako bezbariérový s bezpečnostními prvky ve sprchovém koutě.

Zahrada navržena i realizována zahradním architektem. Je koncipována jako okrasná s relaxační zónou na terase, která je elegantně zastřešená a vybavená zahradním nábytkem. Na zahradě přívod vody i elektřiny s venkovní zásuvkou.

Garáž má nový (2011) nájezd ze zámkové dlažby, je plně vytápěná, má dálkově ovladatelná vrata a je přístupná také zevnitř z chodby.

Byt je v klidné oblasti s docházkovou vzdáleností k nákupním možnostem (Tesco, Billa, Lidl), na koupaliště či do lesa. V centru Říčan jsou dostupné všechny služby, zdravotnická zařízení i nemocnice.

Dobrá dopravní dostupnost do/z Prahy: bus - 5 linek (zastávka cca 300m) směr metro Háje či Depo Hostivař (20–30 minut jízdy), vlak (interval 10-30minut) na Hlavní nádraží cca 25 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175081
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha54
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.