Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyVeverkova, Praha - Holešovice

Veverkova, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Nabízím k pronájmu velký slunný byt ve skvělé lokalitě Prahy 7 v těsné blízkosti tramvajové zastávky Veletržní. Metro C - Vltavská, Nádraží Holešovice - 2 zastávky tramvají. V okolí veškerá občanská vybavenost (Albert, menší obchody, banky a vše potřebné na Strossmayerovém náměstí - 2 minuty pěšky) , park Stromovka 5 minut chůzí, taktéž park Letná 8 minut.

Byt se nachází v cihlovém domě s vnitřním dvorem s možností parkování. V 1 pokoji velké vestavěné patro na spaní s dvěma matracemi (každá 140x200cm), vestavěné skříně. Součástí bytu je také lednice, plynový sporák s troubou, pračka, skříně v obou pokojích, stůl, 4 židle, stolek, kožená sedací souprava, TV,... Zavedené UPC (i internet). V pokojích dřevěné parkety, jinak lino.

Poplatky 400Kč/měsíc/osoba zahrnují vodné, stočné, odpad a úklid domu. Energie se převádí na nájemce. Kauce jeden měsíční nájem. Za domácí zvíře záloha.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175147
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.