Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 180 m² bez realitky17. listopadu, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

17. listopadu, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatně stojící rodinný dům na prodej se nachází v Roztokách u Prahy, v tradiční rezidenční čtvrti. 3 velké dvoulůžkové ložnice a další rozlehlý úložný prostor. Hlavní ložnice má balkon, okna do dvou světových stran a nové vestavěné skříně. Ložnice č.3 má lodžii a rovněž okna do dvou světových stran. Součástí je nový sprchový kout s WC. Obývací pokoj s novým krbem a přilehlou studovnou ve výklenek se dvoustranným přirozeným osvětlením. Jídelna má přístup do technické místnosti, v přízemí je koupelna a kuchyně. Koupelna v přízemí byla kompletně modernizována, včetně nové sanitární keramiky v bílé barvě a zdvojeného sprchového koutu. Kuchyň byla také zcela zrekonstruována a je vybavena moderní kuchvyňskou linkou Schmidt v provedení černá, vysoký lesk, povrch pracovní desky z nerezové oceli, 2 vestavné trouby, vestavná mikrovlnná trouba a myčka nádobí.

Přístup do zahrady. K dispozici je třetí WC v hale v přízemí.

V suterénu se nachází 45 m² přirozeně osvětlené plochy / dílny sestávající z 5 místností s elektroinstalacemi, a kotelna s novým plynovým kotlem ústředního topení. U delší příjezdové cesty je samostatně stojící garáž pro dvě auta s přilehlou dílnou a skladem dřeva, včetně elektrického připojení a venkovních vodovodních kohoutů. Starší, vzrostlá a dobře udržovaná zahrada s jižní orientací. Celý dům byl nedávno zrenovován, včetně nových svítidel a dřevěných podlah - dokončen v roce 2011

Detached family house for sale located in Roztoky's established residential area. 3 large double bedrooms and an additional large store room. The master bedroom has a balcony, double aspect and new built-in wardrobes. Bedroom 3 has a loggia and double aspect. Additionally there is a new shower room / toilet. Living room with new fireplace and adjoining study niche with double aspect. Dining room has access to the utility room, downstairs bathroom and kitchen. The downstairs bathroom has been completely modernised to include a new white suite with double shower. The kitchen has also been completely replaced with ultra modern high gloss black Schmidt units, stainless steel worktops, 2 built-in ovens, built-in microwave and dishwasher. Access to garden. There is a 3rd toilet in the hallway. 45 sqm of naturally lit basement / workshops incorporating 5 rooms, with electrics and housing a new gas central heating boiler. Long driveway to detatched double garage with adjoining workshop and woodstore including electric and out side taps. Well maintained mature garden with southern aspect. The entire house has been recently refurbished including new light fittings and wooden flooring throughout - completed in 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175199
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.