Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyAlbánská, Praha - Bubeneč

Albánská, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajmu krásný byt 3 + kk v Praze 6 Bubenči. Plocha bytu je 90m2 - dvě neprůchozí ložnice, obývací pokoj s kuch. koutem, šatna, příslušenství ve 2. (posledním) patře cihlového domu. Rekonstruovaný byt má vestavné skříně, je vybavený nábytkem a kuchyňskou linkou. Topení a teplá voda jsou zajištěny plynovým kotlem.

Dům se nachází uprostřed zeleně ve vilové čtvrti s nízkopodlažní zástavbou přímo u dětského a volejbalového hřiště. Pěší vdálenosti od MHD : metro 10 min, tram a bus 5min. Nájem je možný pouze bez domácích zvířat.

Nájemné 14000 Kč. Zúčtovatelná záloha na služby a energie 4500 Kč.

Rent a beautiful apartment 3 + kk, Prague 6 Bubeneč. Area is 90 square meters - two separate bedrooms, living room with kitchen. bath, dressing room, accessories in the 2nd (last) floor of the house. Reconstructed apartment has a built-in cabinet is equipped with furniture and kitchen cabinets. Heating and hot water are provided by gas boiler.

The house is surrounded by greenery in a residential area with low-rise buildings directly at the children's playground and volleyball. Walking from the piping length: metro 12min, 5min tram and bus. Rent is only possible without pets.

Rent 14000 CZK. Billable services for backup power and 4500 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175268
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.