Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyTepelská, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský kraj

Tepelská, Mariánské Lázně - Úšovice, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Slunný a kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 v přízemí panelového domu. Objekt se nachází v obci Mariánské Lázně (Úšovice), okres Cheb, ulice Tepelská. Dům je po celkové rekonstrukci střechy, kompletně zateplený, nový rozvod TV signálu z vlastního STA, SAT, internetu. Centrální vytápění.

Obytná plocha bytu včetně příslušenství činí 67,63 m2. Byt je po celkové rekonstrukci a je dispozičně zvětšen na úkor původní předsíně. Atypická povrchová úprava omítek v kuchyni a chodbě budí dojem nepanelákového prostoru. Nová plastová okna s orientací na západ a východ. Nová koupelna s vyzděným jádrem včetně keramického obkladu a dlažby. V kuchyni a předsíni je lam. podlaha. V předsíni zůstává elegantně schována malá 33cm pračka. V kuchyni je kompletně vybavená velká kuchyňská linka (plyn. var. deska v chromu, zabudovaná el. trouba, myčka, lednice s mraz.). V bytě dále zůstává jídelní stůl a pracovní kout s poličkou a skříňkami.

Všechny rozvody jsou nové: elektro v mědi s vlastním bytový rozvaděčem (zavedeny 3f ), plyn stoupačky v mědi. Odpadové stoupačky po výměně.

Dva pokoje s jídelní částí a pracovním koutem mají koberec. K bytu také patří 2 sklepy a je dostupný balkon v 1. mezipatře. V domě je sušárna.

Parkovaní je možné před domem. Dům se nachází ve výborné dopravní a pěší dostupnosti do centra města. Veškerá potřebná občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti v okolí (škola, školka, MěDDM, nákupní zóna-Luna, Penny market, zdravotní středisko, banka, 2 lékárny). Zastávka MHD je vzdálena cca 100 metrů od objektu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175296
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.