Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 4496 m² bez realitkyŽernovník, Žernovník - Žernovník u Černé Hory, Jihomoravský kraj

Žernovník, Žernovník - Žernovník u Černé Hory, Jihomoravský krajVybaveno
Cena8 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


O rodinné vile - www.rodinna-vila.cz

K prodeji nabízíme luxusní, nízkoenergetickou novostavbu rodinné vily 5+1 s velkým vnitřním bazénem s mořskou vodou, saunou a rozlehlým pozemkem 4496 m2, která vzešla z dílny Ing. arch. Martina Kureše, Ph.D. stojícího za mnoha úžasnými projekty připomínající slavná díla z učebnic moderní architektury.

Lokalita

Rodinná vila se nachází v chráněné krajinné oblasti Moravského krasu u Černé hory v obci Žernovník, zasazená do nádherné krajiny obklopené lesy a cyklostezkami s výbornou dopravní dostupností do města Brna, Blanska i Boskovic (26 km do centra, 25 min). Pokud tedy hledáte pro svoji rodinu oázu klidu, pohody, přírody a nadstandardního bydlení, jste na správné adrese.

Dispozice

Luxusní jednopodlažní vila 5+1 s vnitřním bazénem a saunou se rozprostírá na užitné ploše 284 m2. Vila je rozdělena do 4 obytných zón – pracovní, obytné, setkávací a relaxační.

Vybavení

V celém domě se snoubí kvalita a styl použitých materiálů, výrobků i spotřebičů, které dotvářejí moderní, útulný dojem této okouzlující vily. Kuchyně Schmidt, spotřebiče DeDietrich a Liebherr, sanitární keramika Duravit, baterie Hansgrohe, keramická dlažba Caesar, interiérové dveře Prüm, ...).Vytápění objektu je řešeno tepelným čerpadlem Daikin Altherma (podlahové vytápění) a krbovými kamny. Druhé tepelné čerpadlo Mitsubishi Zubadan slouží k ohřevu vody v bazénu. Celková cena za energie se pohybuje 5000 Kč/měsíc.

Zahrada

K vile náleží rozlehlá zahrada 2069 m2 a další zelené plochy 1754 m2, ze kterých je nádherný výhled do širého okolí.

Cena

8 mil. Kč – k jednání. Nemovitost se nabízí bez účasti realitní kanceláře, žádné další zbytečné poplatky. Částka za právní servis i daň z přepisu nemovitosti jde za majitelem nemovitosti.

Více informací na: www.rodinna-vila.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175317
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha4 496
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.