Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 400 m² bez realitkyU páté baterie 26, Praha - Břevnov

U páté baterie 26, Praha - Břevnov
Cena26 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 114 421 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Rodinná vila se zahradou 921 m2, s možností vícegeneračního bydlení, sídla rodiny i firmy v prestižní lokalitě rezidenční čtvrti Prahy 6 na hranici Střešovic a Břevnova. 3 bytové jednotky, které lze vzájemně propojit, zimní zahrada, ateliér, dílny, suterénní místnosti s okny na rahradu, 2 balkony, 3 terasy i se vstupem do zahrady. Krásný výhled na Hanspaulku, Prahu 6, České středohoří, Milešovku i Sněžku z obývacího pokoje zpříjemňuje krb. Posezení v zimní zahradě, dva samostatné vstupy do vily včetně dvou garáží zajistí nerušené užívání domu. Doporučujeme prohlídku.

K nastěhování: 1/09/2009

 Nice villa with a garden 921 m2, can be used as multigeneration living quarters and/or firm domicile. Located in a prestigious setting of Prague 6 at the border of Břevnov and Střešovice in a very quiet place. 3 apartments which can be linked together, a winter garden, lot of lower basement space, 2 balconies, 3 terraces, 2 garages and 2 separate entrances. Nice outlook on Hanspaulka and as far as 150 km to the northen border.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu17537
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha400
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.