Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 163 m² bez realitkyHlavní, Hlušovice - Hlušovice, Olomoucký kraj

Hlavní, Hlušovice - Hlušovice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 041 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Cihlová budova, patrový

Výborně situovaný rodinný dům 5+kk (užitná plocha 163 m2, pozemek 350m2) s garáží, zastřešenou terasou a park. stáním v obci Hlušovice (3 km od Olomouce). Kolaudace v r. 2007. Přízemí (podlahové topení): chodba, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů, krbová kamna), koupelna (sprchový kout, WC), pracovna; 1. patro: 3 pokoje + šatna, druhá koupelna (vana, WC). Francouzská okna se vstupem na prostornou terasu z pracovny i obývacího pokoje. Na zahradě vzrostlé túje podél plotu, zahrada orientovaná na jih. K domu patří také vlast. podíl na příjezdové komunikaci.

Jedná se o řadový dům v krajní zástavbě s nádherným výhledem na okolní krajinu. Kompletní připojení na inž. sítě, vlastní studna s pitnou vodou, internet, satelit. Příjemné bydlení v klidné a lukrativní oblasti.

Velmi dobrá občanská vybavenost - v místě MŠ, dětská hřiště, tenisové kurty, pizzerie s možností wellness (100 m), obchod; ve vedlejší obci ZŠ, aquapark, kino, zdravotní středisko. V okolí celá řada cyklostezek - ideální pro výlety, dobrá dostupnost do Olomouce i okolních obcí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175406
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha163
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.