Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyHládkov, Praha - Střešovice

Hládkov, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu pěkný světlý prostorný byt po rekonstrukci v blízkosti Pražského hradu v čistém, cihlovém domě. Nová dřevěná špaletová okna s žaluziemi, dřevěné parkety v pokoji. Kompletně zařízen novým nábytkem (dvojlůžko,sedačka,skříně,židle,stůl, poličky,knihovna, závěsy,lustry, atd.), kuchyňská linka, pračka, mikrovlnka. Tento byt je o velikosti 2+kk (53m2), pokoj, obytná kuchyň, předsíň, koupelna (vana), WC, balkon. Možnost připojení na internet, telefon.

Byt se nachází 15 min chůze od Pražského hradu, 10 min chůze na Petřín, v domě o 7 bytech, se zahradou, Dům je nyní dlouhodobě ve slepé ulici (klidná lokalita, parkování bezproblémové). V domě panuje přátelská atmosféra, většinou dlouhodobé pronájmy. MHD do 2 min. Školka přes ulici. Sklepní prostor po dohodě.

Nice big flat close to the Prague castle. Reconstructed, new windows. Furnished (double bed, sofa, table, chairs, lamps, cupboards tec., kitchen furniture, washing machine, microwave. One room, kitchen, hall, bath, WC, balcony (53m2).

15 min walk to the Prague castle, 10 min walk to Petrin hill. The house has 7 flats, very quiet street, good parking, 2 min walk to public transport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175408
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha53
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.