Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyPřístavní, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Přístavní, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 036 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Moderně zařízený byt 2+kk 68,6 m2 (3np./3), s možností dokoupení garážového stání. Přímo od majitele, bez RK. Byt v cihlové novostavbě z roku 2005, v jedinečné a klidné lokalitě staré Bystrce, jen 800m od přístaviště Brněnské přehrady. V okolí veškerá občanská vybavenost (MHD, nákupní centrum, pošta, banka, škola, školka, lékaři), nedaleko ZOO, přehrada, cyklostezky, příroda.

Výměra: obývací pokoj s kuchyňským koutem (35,5 m2, z toho kuchyně 13 m2), ložnice (16,8 m2), koupelna (7,4 m2), WC (1,9 m2) a předsíň (7,0 m2). Pokoje jsou orientovány jihovýchodně s výhledem na kopec Holedná. Obývací pokoj, kuchyň, koupelna a předsíň jsou moderně a nadstandardně zařízeny kvalitním nábytkem na míru (je součástí prodeje), vše navrženo interiérovým designérem. Kuchyně je vybavená vestavnými spotřebiči (trouba, varná deska, myčka, digestoř) značek Electrolux a AEG, dále nerezová kombinovaná lednice Siemens, vše součást prodeje. Samotná kuchyňská linka má zvýšenou hloubku 80cm.

Součástí obývacího pokoje je velký komfortní pracovní stůl, který je unikátní svou konstrukcí, skrývající (a odhlučňující) PC, tiskárnu a veškerou kabeláž. V bytě je zavedena kabelová televize UPC, telefon a vysokorychlostní internet. Byt má vlastní vytápění pomocí plynového kotle. Nízké měsíční náklady - 3000Kč/3os včetně energií.

K bytu náleží garážové stání v suterénu domu, které lze dokoupit za cenu 290.000 Kč. V domě je společná kolárna/kočárkárna.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175624
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.