Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyU Hostavického potoka, Praha - Hostavice

U Hostavického potoka, Praha - HostaviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 2+KK, v Praze 9 - Hostavicích (ulice U Hostavického potoka). Byt se nachází v přízemí novostavby (projekt Jahodnice), u klidné vilové čtvrti. V blízkosti domu je supermarket a cyklo/in-line stezka.

Dobrá dostupnost pomocí MHD do centra: autobusem 12 min. na metro Hloubětín nebo 19 min. Palmovka, Letňany (zastávka BUS poblíž domu), příměstským vlakem 15 min. na Masarykovo nádraží (zastávka 10 min. chůze od bytu).

Rozloha bytu je 50 m2 a patří k němu předzahrádka. V bytě je obývací pokoj a kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC, chodba a úklidová komora.

Byt je částečně zařízen: v ložnici šatní skříň, v obývacím pokoji křeslo, pohovka a konferenční stolek, v kuchyni linka s troubou, varnou deskou a digestoří. Lednice a pračka není součástí vybavení, v případě zájmu je ale možno dovybavit kuchyň lednicí.

Nájemník by měl být nekuřák, malé domácí zvíře je možné, už vzhledem k předzahrádce. Na ní se může nájemník v případě zájmu zahradnicky jakkoliv realizovat :-)

Požadované nájemné je 9000 Kč měsíčně, plus 3000 Kč poplatky. Podmínkou nájmu je složení vratné zálohy (kauce) ve výši jednoho měsíčního nájmu, pro uhrazení případných škod. Nájemní smlouvu navrhuji uzavřít na jeden rok, v případě oboustranné spokojenosti s automatickým prodloužením bez navýšení nájmu. Byt je ihned k dispozici k nastěhování.

Jsem připraven odpovědět na případné dotazy a otevřen diskusi o podmínkách nájmu.

Michal Böhm, m.bee@tiscali.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175663
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.