Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 117 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena2 820 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji slunečný, velice dobře dispozičně řešený byt 2+kk v osobním vlastnictví, užitná plocha 45 m2, s terasou (72 m2), garážovým stáním a komorou (3 m2) v šestým patře komplexu Nová Harfa II z roku 2008 od firmy FINEP. Byt je v mém osobním vlastníctví. V bytě jsou kvalitní plovoucí podlahy a plastová okna. Byt je vybaven značkovou moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. Na prostrané terase se nachází dřevěné kvetináče s okrasníma rostlinama a je vybavena mobilním skladem na nábytek. Dům s moderním interiérem i exteriérem je vybaven výtahem, kabelovou televizí UPC s možností vysokorychlostního internetu a samozřejmě také telefonu. V blízkosti domu je zastávka tramvaje (vč. noční linky) s přímým spojením na metro B (Palmovka 5min.) a také vlakové nádraží Libeň (tramvají 2min.). Veškerá občanská vybavenost je blízkém okolí, stejně jako známá cyklostezka Rokytka. Ve vňitrobloku fotbalové, basketbalové a detské hriště. Přímo v bytovém komplexu se nachází potraviny Albert, pizzerie, večerka, solárium, kvetinářství, nekolik řemeselníků a mnoho dalších služeb. Snadno a rychlo dostupná je i nákupní galerie Fénix u metra B Vysočanská a také galerie Harfa u sportovní O2 arény.

I offer for sale a beautiful well arranged apartment 2+kk, 45 m2 in personal ownership with a spectacular terrace (72 m2), garage, cellar (3 m2) on the sixth floor of the popular residential complex Nová Harfa built in 2008. The living room is connected with the kitchen and dining area. The terrace (72 m2) is oriented towards the pleasant southwest direction, the bedroom is oriented towards west. There are quality floors and new plastic windows, the kitchen equipment will remain with all the appliances. There is garage standing which is close to the elevator. There is everything in the surroundings (shops, services, supermarket ALBERT), nearby is a hospital. Subwaystation Vysočanská is one busstop away also cyklo road Rokytka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175779
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha117
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.