Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 339 m² bez realitkyOsová, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj

Osová, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné2 400 Kč


Pronájem kancelářské plochy v objektu kolaudovaném v roce 2006. Budova se nachází v Brně – Starém Lískovci na ulici Osová č. 20, v příjemném prostředí, s vynikající přístupností osobní dopravou i MHD, nedaleko nájezdu na dálnici D1. K dispozici je vlastní parkování. K pronájmu je celé 2.NP, tj. 339 m2 kanceláří a 88 m2 zázemí. Nebo po dohodě se stávajícím nájemníkem (ve výpovědi) lze pronajmout pouze cca 50 % plochy. Prostor je původně koncipován jako open space, nyní rozdělen na kanceláře, lze opět změnit na open space.

Cena platí při pronájmu celého 2.NP a je bez DPH, nezahrnuje energie. Parkování je v ceně.

Office rent 339 m2 (plus 88 m2 rear area) - the whole 2nd floor, building finished at 2006. Very good acces by car, close to the tram/bus/trolley stations, close to acces to highway D1, parking available. Originaly open space office, now splitted, can be returned back into open space. Possible agreement with the current renter to rent only aprox. 50 % of the office space.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175823
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha339
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.