Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu • 420 m² bez realitkyNa Havránce, Praha - Modřany

Na Havránce, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné39 000 Kč


Přímí majitelé nabízí k pronájmu komfortní rodinný dvougenerační podsklepený dům po kompletní rekonstrukci v Praze 4 – Modřany. Rodinný dům nabízíme k pronájmu jako celek nebo jako dvě samostatné bytové jednotky s dispozicí 2x 3kk o rozloze 2x 120 m2. Rodinný dům je částečně vybaven novými spotřebiči (lednička, trouba, kuchyňská linka, pračka), vestavěné skříně, venkovní krb/gril na zahradě.

Rodinný dům nabízí k využití i velké sklepní prostory s dostatkem úložných prostor, sloužící jako prádelna apd.. Na pozemku je krytý prostor pro parkování tří osobních vozidel. Rodinný dům se nachází v klidné části s perfektním spojením do centra Prahy. Poblíž se nachází veškerá občanská vybavenost (nákupní centra, banky, nemocnice, školy, sportovní areály, MHD aj.)

Dodávky energií a služeb (voda, plyn, elektřina, komunální odpad, internet apd.) si hradí nájemce po převodu smluv s dodavateli.

Měsíční cena pronájmu v případě celku jako rodinného domu je 39 000 Kč / měsíc a nájemné v případě pronájmu jako samostatné bytové jednotky je 21 000 kč / měsíc. K nastěhování dle dohody. V případě zájmu nás můžete kdykoliv kontaktovat e-mailem nebo telefonicky.

Kontakt:

e-mail: vip.einfo@gmail.com ,

tel: 775 228 187,

Direct owner offers to rent a comfortable podcellareny double generation family house after complete reconstruction in Prague 4 - Modřany. House offered for rent as a whole or as two separate units with disposition 2x 3kk an area of ​​2x 100 m2 with separate gauges. Basement rooms 40m2. House is equipped with new appliances (refrigerator, oven, kitchen, washing machine), wardrobes, outdoor fireplace / grill in the backyard.

Family house offers the use of large cellar rooms with plenty of storage space, serving as a laundry apd .. The land is covered parking for three cars. Family house is located in a quiet area with a perfect connection to the center. Located near all amenities (shopping centers, banks, hospitals, schools, sports facilities, public transport etc.).

Energy supply and services (water, gas, electricity, municipal waste, internet apd.) Is paid by the tenant after the transfer of contracts with suppliers.

The monthly rental price in the event as a whole house is 39 000 CZK / month rent if rent as a separate dwelling units, rent is 21 000 CZK / month. Ready to move in according to the agreement. If you are interested you can contact us by e-mail, telephone or fill in form.

Contact:

e-mail: vip.einfo@gmail.com

tel: 775228187, 724037007

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175828
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha420
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.