Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Světlý částečně zařízený byt 3+kk v 5. patře (ze sedmi) novostavby z roku 2007 - sestává ze 3 neprůchozích pokojů (obývací pokoj s kuchyňským koutem + 2x samostatný pokoj). Ideální byt pro komfortní rodinné bydlení. Byt je orientován na západ se dvěma balkony, hezký výhled. Byt téměř v nejvyšším patře domu, velmi tichý (orientace do ulice Pod Harfou a do končícího otevřeného vnitrobloku).

Vybavení bytu: kuchyňský kout s varnou deskou a spotřebiči (lednice, trouba, myčka), v pokojích instalované podlahové krytiny, žaluzie a sítě proti hmyzu, v koupelně vana, umyvadlo, pračka, samostatný WC + komora v bytě, vše bez nábytku. Garážové stání (s ostrahou) + sousední velký sklep 11m2 v ceně nájmu. V bytě možný internet + TV od UPC nebo Telefonica.

1 minuta chůze Albert i zastávka tramvaje, snadná dostupnost centra tram 8,25 (18 minut na Florenc), v místě další obchody a restaurace, navíc Galerie Harfa vzdálena dvě stanice tram. Cyklostezka a říčka Rokytka hned vedle domu.

Nájemné 13.000,- Kč měsíčně, vyučtovatelné energie a služby dle skutečné spotřeby placeny zálohově (cca 4.000 Kč dle počtu osob). Vratná kauce 1 měsíční nájem včetně zálohy na služby. Preferuji nekuřáky, bez zvířat.

K dispozici k pronájmu od cca půlky dubna 2016. Prohlídka bytu možná od začátku dubna 2016.

Sunny, partly furnished and silent apartment 3+kk located on 5th floor (7 floors at all) in a newly constructed apartment building – is composed of 3 rooms (living room with kitchen, 2x bedrooms). Beautiful view towards West with two balconies.

Flat equipment: kitchen with all appliances including dishwasher, owen, and a fridge, installed floor coverings, window mosquito nets and blinds, bathroom with tub, sink and washing machine. Toalet is separated from the bathroom and next storage room available to fit your additional items. All rooms without furniture. A parking spot in a guarded garage and large storage room 11m2 in the neiber of the garage. In the appartment high speed internet and TV (UPC or Telefonica provider) possible.

Easy accessibility (1 minute) to Albert Market and tram stop to downtown Prague by tram number 8 and ,25 (18 minutes to Florenc), other local shops and restaurants also available. Galerie Harfa shopping mall nearby. Cycling path and Rokytka small river is just a few steps away.

Monthly rental 13,000.00 Kc + heating/electricity/wather fees based on actual usage (approx. 4,000.00 Kc/month depending on a number of person staying in the appartment). 1 months rental & service fee deposit required. Non-smoking apartment and no pets please.

Available from April 15, 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu175883
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.