Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+1 • 70 m² bez realitkyLeština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Určeno ke spolubydlení
Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaVybaveno
Měsíční nájemné2 875 Kč


Jednomu klukovi nebo dívce ve věku 20 až 29 let nabízíme k dlouhodobému pronájmu lůžko v pokoji pro dva. K nastěhování po domluvě třeba hned, nebo potom kdykoli v průběhu února či března.

Nabízené místo se nachází v menším RD 2+1 v klidné a dobře dostupné lokalitě Židenic. K domku patří i dvorek se zahrádkou a sklep, vše k užívání. Inzerovaný pokoj je obýván studentkou FF MU a je vybaven postelí s matrací a úložným prostorem, skříněmi, poličkami, věšáky, stolkem, křeslem. Na zeď možno cokoli si pověsit či si pokoj vymalovat. Ve druhém pokoji bydlí pracující studenti FF MU. Dům je plně vybaven ke spokojenému žití. Nechybí nic od žehličky, toustovače, topinkovače, rychlovarné konvice, mikrovlnky, trouby, až po lednici s prostorným mrazákem a pračku.

Měsíční nájemné včetně poplatků za energie a wi-fi internet činí 2.875,- Kč.

Drobná zvěř, kuřáci ani hudební nástroje nevadí. Sousedi zde jsou bezproblémoví, parkování možno před domem. Domek se nachází v klidné jednosměrné ulici, je po rekonstrukci, nová okna, nová fasáda. Kouří se na dvorku, nikoli v domě.

Bližší informace ráda poskytnu přes mail, prohlídka po domluvě možná kdykoli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176266
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.