Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyJosefa Kotase, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Josefa Kotase, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné7 500 Kč


Dlouhodobý pronájem bytu o výměře 51 m2 na ulici Josefa Kotase (Hrabůvka). Jsem majitel, proto neplatíte provizi realitní kanceláři. Byt je k dispozici ihned. Cena je kalkulována pro 2 osoby a je konečná (již obsahuje veškeré energie).Vratná kauce ve výši 15 000 Kč. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, situován do dvora na jihovýchod ve 4. patře z 11. (výtah), k bytu je k dispozici sklepní box, pokoje neprůchozí (4x3,3 a 5,5x3,3m), částečně zařízen (koberce, mikrovlnka, koupelnový nábytek, kuchyňská linka), v chodbě prostorné vestavěné skříně. Dům nově po revitalizaci, nová plastová okna se žaluziemi, koupelna a WC zvlášť (v koupelně prostor na pračku). Termoregulační ventily.

Internetová přípojka - společnost Fifejdy (bezkonkurenční rychlost v Ostravě - v ceně nájmu!), domovní rozvod TV (16 programů zdarma). MHD (tram – Josefa Kotase, bus - Poliklinika) v bezprostřední blízkosti. Parkování u domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176319
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.