Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyV dolině, Praha - Michle

V dolině, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Pronájem hezké nové garsonky 32 m2 + 6 m2 zasklený balkon

Zcela nová garsonka v 8. patře s pěkným výhledem na Prahu v novozástavbě s nepřetržitou recepční službou v domě.

V koupelně kvalitní, moderní obklady, nerezová zástěna ve sprchovém koutě. Všude dřevěné dveře Sapeli. V pokoji kvalitní plovoucí podlaha. Nová kvalitní a moderní kuhyň s pístovým otevíráním dvířek, silnou pracovní deskou a špičkovým sklokeramickým sporákem s multifunkční nerezovou troubou Ariston (gril, horký vzduch, digitální displej).Multifunkční elektrická trouba se 7 programy. Funkce: MultiCooking, Pizza, Grill, FastCooking. Elektrický gril. Dvojité sklo dvířek trouby. Elektronický programátor pro zahájení a ukončení pečení.

Chodba je vybavena vestavnou celozrcadlovou skříní s velikým úložným prostorem. Pro maximální využití prostoru v obývacím pokoji je lednice šikovně umístěna ihned za dvařmi z obývacího pokoje. Jedná se o designovou nerezovou lednici Whirlpool s energetickou třídou A+ a spotřebou energie 0,81 kWh. Lednice má úžasných 347 l s mrazničkou dole a automatickým odmrazováním.

Byt má pěkný zasklený balkon s výhledem na Prahu. Určitě využijete k příjmné ranní kávičce.

Možnost přpojení UPS, satelitu, TV. Možnost garážového stání.

Prostředí:

Byt se nachází v Bohdalci, nacházející se na rozhraní P-4 Michle a P-10 Vršovic. Je plná zeleně a příjemného prostředí. Zejména díky tramvajovému spojení, které činní tuto lokalitu i velice dobře dostupnou do středu města. Byt poskytuje neopakovatelný panoramatický výhled na Prahu. Zajímavostí je, že na Bohdalci byl natočen i známý film Jana Svěráka „Obecná škola“. U domu je několik dětských hřišť.

Opravdu rychlé je spojení s centrem města. Tramvají č.11, jejíž zastávka se nachází jen 2 minuty chůze od bytového areálu. Václavské náměstí je v dosahu pouhých 15 minut. Lokalita má též spojení se stanicemi metra Pankrác, Roztyly, Opatov, Strašnická a Flora.

Přínosem jsou i nákupní možnosti. Naproti bytovému objektu se nachází Kaufland. Snadno dostupné jsou též OC Interspar a Eden.

Za zmínku stojí i možnost sportovního vyžití v blízkém areálu Hamr, kde se nachází velké množství tenisových kurtů. Na své si přijdou i příznivci squashe, petanque, stolního tenisu či aerobiku.

Volné od 1. března.

Pronajímá přímý majitel. Nevolat RK.

Kontakt:

Rdim Hubený

E-mail: radimhubeny@centrum.cz

Mobil: 720421132

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu176339
DispoziceGarsoniéra
Podlaží8
Typ budovyCihla
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.